Top

Welkom op fietsvooru.nl de website van Boos tweewielers te Wervershoof

Schaatsen slijpen kan bij ons.

Soci.bike elektrische bakfiets staat in onze winkel klaar voor een proefrit!

Deze zeer goed doordachte bakfiets is een topper, want er is goed over het gebruik van een bakfiets nagedacht en zo ziet een veilige bakfiets eruit:Sportieve fietsen met riemaandrijving (gates belt) en schijfremmen in onze winkel

Mooie sportieve fietsen van Gudereit verkrijgbaar in onze winkel. Op de fietsen zijn goede kwaliteitsonderdelen gemonteerd en het is een mooie collectie sportieve, lichte fietsen en ebikes. Een aantal zijn al in onze winkel te bewonderen en er volgen er meer. Vooral de fietsen met riem (belt) aandrijving zijn licht en onderhoudsarm en verkrijgbaar vanaf € 1199,--. Maar vanaf € 599 is er al een fiets met 7 versnellingen.

Ook verkrijgbaar in zeer grote en zeer kleine maten.
Heren: 48-53-57-61-64-67cm
Dames: 41-45-48-53-57cmVuurwerk bestellen is weer mogelijk.

Onze vuurwerkshop is ook weer online: boos.vuurwerkexpert.nl. Het is ook mogelijk om in onze winkel aan De Hoek 10 te bestellen.
boos.vuurwerkexpert.nl
Tijdens de vuurwerk verkoopdagen zijn wij geopend:
Donderdag 28 december 8.30 t/m 18.00 uur
Vrijdag 29 december: 8.30 t/m 20.00 uur
Zaterdag 30 december:  8.30 t/m 18.00 uur

LET OP! OUDEJAARSDAG ZONDAG 31 DECEMBER GEEN VERKOOP OF AFHALEN.

De webshop heeft t/m 27 december de meeste voordeel en gratis vuurwerk bij een bestelling vanaf 30 euro. Bij ons verkrijgbaar vuurwerk van:

Crown Collection,
Vuurwerkexpert,
Berzerk,
Pyropower,
Feilong,
Dikke Bertha,
Power 1/Inferno
en Broekhoff 


Schaatsen slijpen &
verkoop.

We kunnen met zijn allen het ijs wel dik kijken. Maar wilt u er klaar voor zijn dan kunt u uw schaatsen alvast bij ons laten slijpen. Ook nieuwe hebben we volop op voorraad. 


De nieuwe RIH omega staat weer in de winkel.

De vernieuwde Omega is weer leverbaar bij RIH en u kunt deze fiets weer bij ons uitproberen. Deze ebike is een kilo lichter geworden en weegt nog geen 25 kilogram inclusief de accu. De fiets zonder accu is 21 kilogram. Verder is de elektrische fiets uitgevoerd met hydraulische remmen en een nieuw type verende voorvork.

RIH Omega 2016 dames low
RIH Omega 2016 heren

RIH Omega 2016 dames

Vuurwerk bestellen is weer mogelijk.


Onze vuurwerkshop is ook weer online: boos.vuurwerkexpert.nl. Het is ook mogelijk om in onze winkel aan De Hoek 10 te bestellen.
boos.vuurwerkexpert.nl
Tijdens de vuurwerk verkoopdagen zijn wij geopend:
Dinsdag 29 december: 8.30 t/m 18.00 uur
Woensdag 30 december:  8.30 t/m 18.00 uur
Donderdag 31 december 8.30 t/m 18.00 uur

De webshop is geopend t/m 28 december.RIH Sigma

De RIH Sigma heeft ook een andere uitstraling gekregen. Een hele fijne fiets voor vele kilometers rijplezier.

RIH Sigma dames lage instap 
RIH Sigma heren12 maart 2015


RIH heeft dit jaar weer een paar nieuwe modellen en de meeste staan al in onze winkel. De sportieve Z-700 heeft een nieuwe uitstraling gekregen.
RIH Z-700 heren


RIH Z-700 dames
De wordt standaard geleverd met vering en naafdynamo, maar wilt u gewicht besparen dan kunt u voor dezelfde prijs ook gaan voor een vaste aluminium voorvork met batterij koplamp. In de winkel staat een herenfiets met vering en een dames met vaste voorvork.


27 december 2014boos.vuurwerkexpert.nl

MAANDAG GEOPEND I.V.M. VUURWERK VERKOOP!!


Tijdens de vuurwerk verkoopdagen zijn wij geopend:
Maandag 29 december: 8.30 t/m 18.00 uur
Dinsdag 30 december:  8.30 t/m 18.00 uur
Woensdag 31 december 8.30 t/m 18.00 uur

De webshop is nog geopend t/m 28 december.
11 december 2014boos.vuurwerkexpert.nl

Onze vuurwerkshop is ook weer online: boos.vuurwerkexpert.nl. Het is ook mogelijk om in onze winkel aan De Hoek 10 te bestellen.14 oktober 2014

Op youtube hebben we een leuk filmpje geplaats: fietsen zonder ketting Van Nichalas Rohloff met Gates 


26 augustus 2014

Inschrijving AGU Egmond-Pier-Egmond geopend

Het mag nu geen ideaal strandweer zijn, in januari is dat het zeker wel! Schrijf u daarom nu in voor AGU Egmond-Pier-Egmond 2015, dé ATB strandrace van het jaar! En wat is er nu mooier dan op zaterdag 10 januari aan de start te verschijnen in het speciaal voor de strandrace ontworpen AGU Wielershirt 2015!

 


11 juli 2014
De Consumentenbond heeft de RIH Omega ook getest en kwam tot de conclusie dat de E-bike als "BESTE UIT DE TEST" wordt geclassificeerd. En daar zijn we heel blij mee. 

RIH Omega


3 mei 2014
In samenwerking met hotel en restaurant Grenzeloos en Zo in het Drents-Friese Wold hebben we deze zomer een speciaal RIH hotelarrangement gemaakt. Het is er heerlijk fietsen door de bossen, over de heide, langs leuke dorpjes en lekkere terrasjes. Geniet ervan! 
Wilt u boeken klik dan hier of bel 0521-387182.
 11 december 20
RIH hotelarrangement in Drenthe!
 

18 maart 2014
In de winkel zijn weer een paar mooie fietsen te bewonderen. De Van Nicholas Amazon, uitgevoerd met Rohloff 14 versnellingsnaaf en een Gates getande riem. Een ideale fiets voor de toer- en/of vakantiefietser.
Van Nicholas Amazon Rohloff met Gates getande riem
Ook een sportieve fiets van RIH staat weer in de winkel. Dit is de top in hun sportieve segment en dat is de Z-900. Klik hier voor meer informatie.
30 januari 2014
In de etalage staat nu de Van Nicholas Ventus 105 triple. Een super lichte titanium racefiets afgemonteerd met de Shimano 105 triple groep. Het gewicht is 8,56 kilogram.
14 januari 2014
De Van Nicholas Zion 29-er zit alweer een paar weken op de weg (meer off the road) en zijn eigenaar heeft er enorm veel plezier van. Lekker fietsen waar je maar doorheen of overheen wilt en na het atb-en even een emmertje water met een borstel er langs en de Zion 29-er is weer klaar voor de volgende rit.  
Facebook Dolf Stam heeft een eigen facebook pagina waar je hem kan volgen.


11 december 2013
Nog voor het eind van het jaar hopen we een hele speciale fiets te mogen verwelkomen. Het is de Van Nicholas Zion 29-er met een Rohloff 14 versnellingsnaaf en Gates riem (zie afbeelding hieronder). Want na Sinterklaas en Santa Claus wordt het tijd voor Van Nicholas oftewel sportieve fietsen gemaakt van titanium, al dan niet uitgevoerd met een Rohloff 14 versnellingsnaaf en Gates riem. Binnenkort worden een Ventus titanium racefiets en een Amazone travel fiets met Rohloff en Gates aan ons assortiment toegevoegd.

Van Nicholas Zion 29-er Rohloff-Gates

6 december 2013
De vuurwerk webwinkel is weer gevuld en bestellen is vanaf heden weer mogelijk. Klik hier voor de shop.

Algemeen:
Op deze site vindt u informatie over Boos tweewielers te Wervershoof en een greep uit ons winkelassortiment in de webshop.

Wij zijn Ard en Cindy Boos en runnen in het dagelijks leven een fietsenwinkel te Wervershoof. Sinds september 1932 is de zaak gevestigd op De Hoek 10 en bent u van harte welkom in onze winkel.

In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment fietsaccessoires, onderdelen en verschillende merken fietsen, waaronder Gazelle, Batavus, Sparta, KTM, Puky en natuurlijk RIH. Sinds jaar en dag verkopen wij ook vuurwerk rond de jaarwisseling en hebben een groot assortiment schaatsen en accessoires voor de recreatieve en sportieve schaatser.

winkel vooraanzicht G. Boos tweewielers