Top

Welkom op fietsvooru.nl de website van Boos tweewielers te Wervershoof

GEEN KOOPAVOND IN VERBAND MET OVERHEIDSMAATREGELEN.


Sportieve fietsen met riemaandrijving (gates belt) en schijfremmen in onze winkel


Mooie sportieve fietsen van Gudereit verkrijgbaar in onze winkel. Op de fietsen zijn goede kwaliteitsonderdelen gemonteerd en het is een mooie collectie sportieve, lichte fietsen en ebikes. Een aantal zijn al in onze winkel te bewonderen en er volgen er meer. Vooral de fietsen met riem (belt) aandrijving zijn licht en onderhoudsarm en verkrijgbaar vanaf € 1199,--. Maar vanaf € 599 is er al een fiets met 7 versnellingen.

Ook verkrijgbaar in zeer grote en zeer kleine maten.
Heren: 48-53-57-61-64-67cm
Dames: 41-45-48-53-57cm
Schaatsen slijpen &
verkoop.

We kunnen met zijn allen het ijs wel dik kijken. Maar wilt u er klaar voor zijn dan kunt u uw schaatsen alvast bij ons laten slijpen. Ook nieuwe hebben we volop op voorraad. 


De nieuwe RIH omega staat weer in de winkel.

De vernieuwde Omega is weer leverbaar bij RIH en u kunt deze fiets weer bij ons uitproberen. Deze ebike is een kilo lichter geworden en weegt nog geen 25 kilogram inclusief de accu. De fiets zonder accu is 21 kilogram. Verder is de elektrische fiets uitgevoerd met hydraulische remmen en een nieuw type verende voorvork.

RIH Omega 2016 dames low
RIH Omega 2016 heren

RIH Omega 2016 dames

In de winkel zijn weer een paar mooie fietsen te bewonderen. De Van Nicholas Amazon, uitgevoerd met Rohloff 14 versnellingsnaaf en een Gates getande riem. Een ideale fiets voor de toer- en/of vakantiefietser.
Van Nicholas Amazon Rohloff met Gates getande riem
In de etalage staat nu de Van Nicholas Ventus 105 triple. Een super lichte titanium racefiets afgemonteerd met de Shimano 105 triple groep. Het gewicht is 8,56 kilogram.
Het is de Van Nicholas Zion 29-er met een Rohloff 14 versnellingsnaaf en Gates riem (zie afbeelding hieronder). Want na Sinterklaas en Santa Claus wordt het tijd voor Van Nicholas oftewel sportieve fietsen gemaakt van titanium, al dan niet uitgevoerd met een Rohloff 14 versnellingsnaaf en Gates riem. Binnenkort worden een Ventus titanium racefiets en een Amazone travel fiets met Rohloff en Gates aan ons assortiment toegevoegd.

Van Nicholas Zion 29-er Rohloff-Gates

6 december 2013
De vuurwerk webwinkel is weer gevuld en bestellen is vanaf heden weer mogelijk. Klik hier voor de shop.

Algemeen:
Op deze site vindt u informatie over Boos tweewielers te Wervershoof en een greep uit ons winkelassortiment in de webshop.

Wij zijn Ard en Cindy Boos en runnen in het dagelijks leven een fietsenwinkel te Wervershoof. Sinds september 1932 is de zaak gevestigd op De Hoek 10 en bent u van harte welkom in onze winkel.

In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment fietsaccessoires, onderdelen en verschillende merken fietsen, waaronder Gazelle, Batavus, Sparta, KTM, Puky en natuurlijk RIH. Sinds jaar en dag verkopen wij ook vuurwerk rond de jaarwisseling en hebben een groot assortiment schaatsen en accessoires voor de recreatieve en sportieve schaatser.

winkel vooraanzicht G. Boos tweewielers